Treasure Hunt

✅ Iți plac provocările și misterele urbane? 
✅ Vrei să te distrezi în aer liber într-un joc real de aventură? 

🔍 Vineri, 04 Decembrie, transformăm parcul Cișmigiu din București într-un mare puzzle. 

 

🕵🏻‍♀️🕵🏻 Tu, împreună cu coechipierul tău trebuie să rezolvați primii provocările distractive și să puneți cap la cap toate indiciile. Veți câștiga doar dacă veți fi rapizi, ageri la minte și veți lucra bine în echipă.

 

🗿 Ne întâlnim la intrarea în parcul Cișmigiu de pe bulevardul Regina Elisabeta, iar înainte de a porni în aventură, veți primi “bucățele de puzzle”, constând în indicii ce vă vor duce la primul check point. Traseul se încheie cu o binemeritată pauză de hidratare, iar echipa învingătoare va fi recompensată pentru spiritul de observație cu câte un costum medical pentru fiecare membru al echipei.

Scurt istoric

🌳 Grădina Cișmigiu este cea mai veche grădină publică din București, fiind amenajată în stilul parcurilor engleze cu mai multe intrări: două prin Bulevardul Regina Elisabeta, două prin Bulevardul Schitu Măgureanu şi una prin Strada Știrbei Vodă.

 

Povestea Cișmigiului începe în anul 1779, atunci când Alexandru Ipsilanti, domn al Ţării Românești, i-a poruncit „Marelui Cișmegiu”, adică șefului lucrărilor peste cișmelele orașului, să construiască două cișmele în București. Prima dintre ele a fost făcută pe locul pe care astăzi se află Cișmigiul. În urma construcției cișmelei, se formase o balta care nu seca niciodată, avea izvoare subterane care o întrețineau și era plină de papură și trestie.

 

În 1847 grădinarul peisagist Wilhelm Mayer, fostul director al Grădinilor Imperiale din Viena, a fost însărcinat cu transformarea terenului devenit insalubru într-o frumoasă grădină, în timpul domniei lui Gheorghe Bibescu. Lucrările de înfrumusețare s-au încheiat în 1854, când s-a făcut și inaugurarea oficială a grădinii Cișmigiu.

Florentina Bolborici
Florentina Bolborici
@coordonator
Read More
Cel mai mult îmi plac proiectele care unesc oamenii, atât pe cei apropiați ligii, cu care ne-am mai vazut si la alte proiecte, cât şi pe membrii noi. Având în vedere contextul actual, am lansat acest proiect, prin intermediul căruia am cunoscut mulți oameni minunaţi şi care, în acelaşi timp, a fost o adevărată provocare ce îți pune toate abilitățile la încercare. Mulțumesc echipei fără de care acest proiect nu s-ar fi bucurat de un asemenea succes şi felicit toți participanții pentru curajul de a participa într-un proiect aflat abia la prima sa ediție.
Mădălina
Mădălina
@voluntar
Read More
Mi-a plăcut faptul că a fost prima ediție și a fost totul nou și o provocare, dar și faptul că după o perioadă atât de lungă în care ne-a fost greu ca echipă să organizăm proiecte, datorită pandemiei, am început să ne revenim și să ne bucurăm din nou de studenție.
Florin
Florin
@participant
Read More
Îmi plac în general foarte mult competițiile de tipul Treasure Hunt și a trecut ceva timp de când am avut ocazia de a mă afla de cealaltă parte a organizării. Cred că sunt 2 ani de când doar am organizat și nu am mai avut ocazia să particip, așa că am fost foarte încântat să alerg și să îndeplinesc provocări. Felicitări voluntarilor și coordonatoarei! 😛
Teodor
Teodor
@participant
Read More
Cel mai mult mi-a plăcut să cunosc niște oameni atât de faini ca voi.
Alberto Brătucu
Alberto Brătucu
@departament T&L
Read More
Probe pline de creativitate și o organizare foarte bună. Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect.
Andreea
Andreea
@participant
Read More
Mi-a plăcut că a fost în aer liber, că am interacționat cu oamenii și că a fost fun.
Previous
Next
LSMDB Tehnic

Tehnic LSMDB

Leave A Comment

X