Ștampila Ocluzală

Stomatologia reprezintă un domeniu de activitate în care inovația este cuvântul de bază. Din acest motiv este bine să fim mereu la curent cu toate noutățile. LSMDB susține studenții care își doresc să rămână conectați la informația nou apărută și care suplimentează cunoștințele acumulate în cadrul cursurilor prin intermediul conferințelor, congreselor și a workshop-urilor.

Un astfel de eveniment a fost si workshop-ul de „Ștampilă Ocluzală” susținut de către domnul Dr. David Geštakovski, în data de 10.12.2019, unde studenții au avut parte de o prezentare elaborată a metodelor de realizare a restaurărilor coronare directe prin intermediul acestei tehnici inovative.

Partea teoretică a fost urmată și de una practică, studenții au avut ocazia să realizeze pe modele mai multe varietăți ale acestei tehnici, iar la final au ales-o pe cea mai potrivită stilului lor.

Dimciu Andreea
Dimciu Andreea@director proiecte
Read More
Mulțumim, dr. David Geštakovski pentru că ați fost alături de noi cu ocazia workshop-ului de ștampilă ocluzală. A fost o experiență plăcută și interesantă în cadrul căreia am învățat lucruri care mai mult ca sigur ne vor fi utile în viitor.
LSMDB Tehnic

Tehnic LSMDB

Leave A Comment

X