Internship

Proiectul “Internship” are scopul de a-i familiariza pe participanți cu atribuțiile coordonatorilor de departamente din LSMDB și cu modul în care pot ajunge și ei să ocupe aceste funcții. Ne-am gândit că un internship în cadrul departamentelor ar fi mai mult decât potrivit pentru cei care vor să aplice pentru posturile de coordonator în alegerile viitoare.

 

Sub forma unui circuit, fiecare participant va trece prin toate departamentele pe rând, câte unul săptămânal. În acest timp, actualul coordonator va sta la dispoziția participantului și îi va prezenta cât mai în detaliu responsabilitățile și atribuțiile postului respectiv. Fiecare dintre ei va putea participa și la proiectele în desfășurare din cadrul departamentului din care va face parte la momentul Internshipului. La finalul fiecărei săptămâni, se va completa un formular de feedback reciproc: coordonator-intern și intern-coordonator.

 

Internship-ul oferă posibilitatea viitorilor coordonatori de departamente de a-și găsi locul perfect în cadrul LSMDB și de a pune în practică ceea ce au învățat în următoarele proiecte!

X