Green League

“Green League” a luat viaţă din dorinţa de a lua iniţiativă asupra problemelor climatice care sunt din ce în ce mai vizibile și încep, din ce în ce mai frecvent, să ne afecteze viața de zi cu zi. În fiecare lună, cei aproximativ 1.500 de studenţi din căminele UMF generează cantităţi enorme de deșeuri, care pot fi colectate într-un mod prietenos cu mediul. O parte dintre acestea poate fi gestionată într-un mod inteligent prin colectarea selectivă, urmată de reciclare.

 

Prin acest proiect ne propunem să atragem atenţia asupra importanței colectării selective a deşeurilor din căminele studenţeşti și, totodată, să tragem un semnal de alarmă asupra efectelor pe care le au acțiunile noastre asupra planetei. Datorită implicării civice a studenţilor şi a structurilor de conducere din UMFCD, au fost amplasate pubele de reciclare în toate căminele studenţeşti.

 

Prin această inițiativă vrem să arătăm cum fiecare dintre noi poate să-și aducă contribuția și să încerce să transforme viitorul nostru și al planetei, într-un viitor mai bun, mai verde și mai sustenabil.

Ediția a II-a

Ediția I

X