4Health

Proiectul “4Health” este o inițiativă a colegilor mediciniști, voluntari ai Societății Studenților în Medicină din București (SSMB).💚În anul universitar 2021-2022 am decis să le acceptăm propunerea și să fim alături de ei în drumul parcurs pentru a face elevii să conștientizeze cât de importantă este sănătatea și cât de tare ne pot afecta anumite vicii. 💙

 

Astfel, în perioada 22.11-17.12.2021, voluntarii asociației noastre au susținut prezentări elevilor din clasele IX-XI ai Colegiului National „Ion Creangă” București 🏫 despre cum pot afecta tutunul 🚬, alcoolul 🍻,drogurile, băuturile acidulate și dulciurile 🍫 cavitatea orală. Mulți dintre voluntari au reușit să-și învingă teama de vorbit în public 📢, atât prin training-ul de public speaking la care au participat înainte de începerea proiectului, cât și prin interacțiunea cu elevii, care au fost foarte comunicativi și curioși.

 

La finalul prezentării, elevii au învățat pe lângă multe informații utile, si tehnica de periaj corectă, mijloace auxiliare necesare pentru igiena orală și au primit gratuit mostre de pastă de dinți. 🦷 Ceea ce i-a bucurat foarte tare pe voluntari a fost feedback-ul pe care l-au putut vedea imediat cum au terminat de prezentat printr-un formular, fiind atât păreri pozitive, amuzante, cât și păreri constructive, ce îi vor ajuta pe viitor.

LSMDB Tehnic

Tehnic LSMDB

X